Támogatások

PROJEKT INFORMÁCIÓK

GINOP-6.1.6-17-2018-01015

 

• Kedvezményezett: Berényi Téglaipari Korlátolt Felelősségű Társaság.

• Projekt címe: Képzési projekt a Berényi Téglaipari Kft.-nél

• Elnyert támogatás összege: 29 635 368 Ft

• Támogatás mértéke (%-ban): 100%

• A projekt fizikai befejezésének határideje: 2020.09.30.

• A projekt tartalmának bemutatása:

Az ADAPT Kft. 29,63 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikor-, kis- és középvállaltok munkavállalói számára” tárgyú pályázati kiíráson, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül. A beruházás célja a vállalkozás munkavállalóinak kompetencia fejlesztése képzések révén.

A Berényi Téglaipari Kft. Mezőberény egyik legnagyobb üzeme, amely nagy múltra visszatekintő építőanyagipari vállalkozás. A jelenlegi gyár területén 140 éve folyik téglagyártás illetve régen téglaverés. Cégünk 1993 év végén alakult, és székhelye kb. 58 hektárnyi területen fekszik. Tulajdonosaink magyar magánszemélyek. Az éves termelési kapacitás 55 – 65.000 raklapnyi tégla.

 Jelen projekt keretében egy komplex képzési projektet valósított meg a cég, amely elengedhetetlen a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos alkalmazkodáshoz. A projekt fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozás versenyképessége, és a támogatás segítségével a munkavállalók tudásának folyamatos fejlesztése valósuljon meg.

• Projektazonosító: GINOP-6.1.6-17-2018-01015

 

 

Kövessen minket

Feliratkozás hírlevélre

Submitting Form...

The server encountered an error.

Sikeres feliratkozás

DESIGNED BY GUROBI MINDEN JOG FENNTARTVA BERÉNYI TÉGLA